ABC-Team tuplamestaruuteen!
9.2.2020 14:16 Uutiset / Seuran etusivu

ABC-Teamin Naiset ja Miehet ovat tuoreita indoor hockeyn Suomen Mestareita!

Indoor hockeyn (sisähockey) SM-sarjan finaalit pelattiin lauantaina 08.02.2020 Hämeenlinnassa.

The Finnish Championship finals of indoor hockey were played in Hämeenlinna on Saturday February 8th.¨

ABC-Team Naisten ja Miesten joukkueet lähtivät finaalitaistoihin runkosarjavoittajina. Naisten finaalissa ABC-Team sai vastaansa toisen helsinkiläisjoukkueen Warriors HC:n, kun taas ABC-Team Miehiä vastaan asettui hämeenlinnalainen HT-85.

ABC-Team Women and Men went into the finals as the winners of the regular season. Women faced Warriors HC, another team from Helsinki, in their final match and battle for gold, while ABC-Team Men took on HT-85 from Hämeenlinna.

Naisten finaali pelattiin ensin. ABC-Team Naiset laittoivat kaiken likoon ja upean tiimityönsä siivittäminä nousivat ottelussa paremmiksi päättäen finaalitaiston 4-2 voittoon saavuttaen näin vuoden 2020 naisten indoor hockey Suomen Mestaruuden!

Women's final was played first and through great teamwork, ABC-Team Women rose on top finishing the match in a 4-2 win and becoming the Women's Indoor Hockey Finnish Champions of 2020!

ABC-Teamin maaleista naisten finaaleissa vastasivat Elena Ronkainen (x1), Johanna Yoshimura (x1) ja Adeline Miele (x2).

ABC-Team's goals in the women's final were scored by Elena Ronkainen (x1), Johanna Yoshimura (x1) and Adeline Miele (x2).

VOAR Hockeyn tarjoaman naisten finaalin MVP palkinnon sai finaalijoukkueiden valmentajien yhdessä valitsemana ABC-Team Naisten Adeline Miele.

Women's final's MVP award sponsored by VOAR Hockey has awarded to ABC-Team's Adeline Miele.

Pelin parhaina pelaajina Hockeyliiton puolesta palkittiin Warriorsin maalivahti Vicky Demarret ja ABC-Teamin Adeline Miele.

Finnish Hockey Association games Warriors HC goalkeeper Vicky Demarret and ABC-Team captain Adeline Miele as the best players of the match.

Miesten finaalistakaan ei jännitystä puuttunut mutta jälleen ABC-Team oli vahvempi. ABC-Team miehet kiidättivät itsensä Suomen Mestareiksi lukemin 4-1.

There was no excitement and suspense missing from the Men's final either but again ABC-Team came out stronger. ABC-Team secured the Finnish Championship gold with the final score of 4-1.

Miesten finaalissa ABC-Teamin maaleista vastasivat Hesham Azzam (x2), Tuomas Hämäläinen (x1) ja Eemeli Moilanen (x1).

ABC-Team's goals in the men's final were scored by Hesham Azzam (x2), Tuomas Hämäläinen (x1) and Eemeli Moilanen (x1).

Miesten finaalin parhaina pelaajina Suomen Hockeyliitto palkitsi HT-85:n maalivahti Jarmo Heikkilän ja ABC-Teamin Hesham Azzamin.

Finnish Hockey Association awarded HT-85 goalkeeper Jarmo Heikkilä and ABC-Team player Hesham Azzam as the best players of the match.

ABC-Teamin lauantain upeaan mestaruussaldoon voidaan vielä lisätä jo aiemmin varmistettu 1. divisioonan voitto!

Earlier confirmed 1st division victory can also be added to the list of ABC-Team's achievements this indoor season.

Kaikenkaikkiaan upea indoor kausi ABC-Teamille!

All in all it was a wonderful season of indoor hockey for ABC-Team!