Kilpailutauko jatkuu tammikuun loppuun
9.1.2021 9:44 Uutiset / Liiton etusivu

Competitions suspended until 31.1.2021

Suomen Hockeyliiton kilpailuvaliokunta on jatkanut SM-kilpailutaukoa tammikuun loppuun asti pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä suositti 5.1.2021 pidetyssä kokouksessaan voimassa olevien rajoitusten ja suositusten voimassaolon jatkamisesta 31.1.2021 saakka. Voimassaoloajan jatkamisella torjutaan epidemian ja uuden virusmuunnoksen leviämisen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ylikuormittumisen uhkaa. Määräaikaisia suosituksia ja rajoituksia jatketaan uuden määräajan jälkeen edelleen tarvittaessa.

Hockeyliiton kilpailuvaliokunta toivoo saavansa SM-sarjat käyntiin mahdollisimman pian, mutta salien ollessa kiinni, sarjojen pelaaminen on tällä hetkellä mahdotonta. Tulevista muutoksista ja mahdollisesta sarjojen uudelleenkäynnistyksestä tiedotetaan seuroja, kun uutta tietoa asiasta on.