ABC-Team voitti indoor hockeyssa tuplamestaruuden
9.2.2020 11:52 Uutiset / Liiton etusivu

Naisten ja Miesten Indoor Hockey Suomen Mestarit 2020 - Women's and Men's Indoor Hockey Finnish Champions 2020 ABC-Team Helsinki

Indoor hockeyn finaalit pelattiin 8.2.2020 Jukolan Koululla, Hämeenlinnassa

Porvoo Hc - Vantaa HC 4-2 (naiset)

Ensimmäisenä pelattiin naisten pronssi ottelu josta kilpailivat Porvoo Hc ja Vantaa HC. Peli päättyi tasaisen taistelun jälkeen lukemin 4-2 Porvoo Hc:n voittoon. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Vantaan Jenni Juntunen ja Porvoon Nea Väisänen.

Porvoo Hc joukkueessa pelasi: Minna Tirkkonen (MV), Mia Kuosmanen, Sanna Äyräväinen, Laura Soiramo, Eija Piensalmi, Ira Kaijolehto, Johanna Nykopp, Anne-Maarit Anttonen, Noora Ruotsalainen (A), Helena Frejborg (C), Jonna Forsblom, Reija Jokinen ja Nea Väisänen. Valmentaja Markku Heino ja joukkueenjohtaja Kimmo Lassila

Vantaa Hc joukkueessa pelasi: Lotta Jussila (A), Piia Koskimaa, Lotta Björn, Jenni Juntununen, Jenni Oksa, Paula Lehtomäki (C), Lea Anderssen, Taru Laakso ja Jonna Oksa (MV). Valmentaja Mika Rihtilä ja joukkueenjohtaja Paula Lehtomäki.

Porvoo HC:n ja Vantaa HC:n naiset

ABC-Team - Warriors HC 4-2 (naiset)

ABC-Teamin on usean vuoden ajan pelannut finaalissa ja tänä vuonna vihdoinkin kirkasti mitallinsa voittaen Warriors Hc:n lukemin 4-2. Warriors HC on osoittanut kauden aikana loistavaa kehitystä joukkueena. Pelin parhaina pelaajina palkittiin Warriorsin maalivahti Vicky Demarret ja Abc-Teamin Adeline Miele.

ABC-Teamin joukkueessa pelasi: Minna Mäkelä, Kaipainen Essi, Henna Viitaniemi (A), Adeline Miele (C), Nooshin Inanloo, Kathryn Lessey, Johanna Yoshimura, Elena Ronkainen, Anu Mäkelä-Tihveräinen, Carmen Fung ja Martina Wilkinson (MV). Valmentaja Dan Wilkinson ja joukkueenjohtaja Minna Mäkelä

Warriors HC joukkueessa pelasi: Vicky Demarett (MV), Anna Lekanova, Reeta Malkamäki, Eija Lyytinen, Angela Scoudier, Riina Länsikallio, Taryn Baker, Rowina D'Amico (A), Juliana Häkkilä, Elisa Vaittinen (C), Rosanna Andersson ja Saana Rasimus. Valmentaja Noel Cavernelis ja joukkueenjohtaja Elisa Vaittinen.

ABC-Teamin ja Hc Warriorsin naiset

ABC-Team - HT-85 4-1 (miehet)

MIesten finaali ottelussa kohtasivat ABC-Team ja HT-85. Ottelu oli hyvin tasaina ja HT tarjosi helsinkiläisille kovan vastuksen. Kaksi ensimmäistä erää mentiin tasalukemin 1-1. Heti puoli erän jälkeen ABC meni 2-1 johtoon ja viimeisillä minuuteilla HT ottaessa maalivahdin pois ABC pääsi rokottamaan kaksi maalia HT:n tyhjään maaliin ja näin ollen varmisti voittonsa. Pelin parhainan pelaajina palkittiin HT-85:n maalivahti Jarmo Heikkilä ja ABC-Teamin Hesham Azzam.

ABC-Team joukkueessa pelasi: Lauri Kallioniemi, Joel Mikkonen (MV), Juan Carlos Varea, Tuomas Hämäläinen, Jon Lindström (A), Hesham Azzam, Aaron Lehmus, Joona Paija, Pekko Jokinen, Eemeli Moilanen, Joni Väistö, Antti Kontio, Joose Alhomäki, Olli Vesakoski (C) ja Paavo Ondreka (MV). Joukkueenjohtaja Petri Mikkola

HT-85 joukkueessa pelasi: Juho Salmi (MV), Santeri Määttänen, Marko Vilpas, Mikael Sjelcgren (A), Otto-Petteri Ventelä (C), JOhannes Lassila, Asser Koivisto, Henri Ruohonen, Toni Toivonen, Santeri Karjalainen, Jarmo Heikkilä, Jami Saastamoinen ja Mikael Hämäläinen. Valmentaja Kari Toivonen ja joukkueenjohtaja Markku Heino.

ABC-Teamin naiset ja miehet

Kolmanneksi miesten SM-sarjassa jäi Hc Kilppari

HC Kilppari joukkueessa pelasi: Jussi Luhta (MV), Andrei Panchin, Tommi Rantala (C), Pekka Lehtonen, Sami Lindroos, Antti Äärelä, Henri Haapanen, Jimi Peippo, Santeri Määttänen, Waltteri Alenius, Asser Koivisto, Otto Taipale ja Tuomo Leppänen.

Finaalipäivän pelit katsottavissa myös jälkikäteen Suomen Hockeyliiton YouTube kanavalta