Viikonloppuna tehtiin valmentajatutkintoja ja U16-juniorit pitivät leiriä!
19.4.2018 13:10 Uutiset / Liiton etusivu

Valmentajatutkintoja ja leirejä!

Virallisen lajivalmennuskoulutuksen saaneiden määrä kasvaa hyvää vauhtia Suomessa. Kulunut viikonloppu tuotti Suomeen seitsemän uutta Kansainvälisen Hockeyliiton (FIH) Level 1 -tutkinnon valmentajaa ja kuusi Level 2 -valmetajaa.

Vantaalla Myyrmäen Urheilutalolla ja Martinlaakson kentällä järjestetyissä koulutuksissa saatiin huippuoppia Level 1:llä Norman Hughesin johdolla ja Level 2:lla Darren Cheesmanin johdolla.

Sunnuntaina Martinlaaksossa startattiin myös uusi liiton maajoukkuerojekti kun uusi ryhmä aloitti valmistautumisen vuoden 2019 U16 EM-kisoihin. Leirille oli kutsuttu 2003-2006 -syntyneitä poikia, jotka pääsivät uuden päävalmentajan Andrew Scholfieldin oppiin ja päivän aikana myös valmennuskurssilaisten näyttökokeiden valmennettaviksi.

Aurinkoinen viikonloppu päättyi mukavaan junioreiden, valmentajien sekä kansainvälisten huippukouluttajien yhteiskuvaan.