Kilpparin lohkovoitto suli viimeisillä sekunneilla
19.5.2018 14:19 Uutiset / Liiton etusivu

Toplice iski voittomaalin ottelun viimeisellä minuutilla

Turkulainen HC Kilppari menetti Eurocup-turnauksen lohkovoiton harmittavasti päivän ottelun viimeisellä minuutilla. Slovenialainen HK Moravske Toplice vei ottelun voiton maalein 3-2 (2-0) ja meni lohkovoittoon. Tasapeli olisi riittänyt Kilpparille lohkovoittoon. Nyt tuloksena Kilpparille lohkon kakkossija ja sunnuntaina vastassa B-lohkon voittaja ottelussa, jonka voittaja ansaitsee maalleen ensi vuodeksi paikan pykälää ylemmäs III-divisioonaan.

Toplice aloitti lauantain ottelun vahvasti ja käytti tehokkaasti maalipaikkansa. Kilpparillakin oli paikkoja, mutta tauolle mentiin slovenialaisten 2-0 johdossa. Toisen puoliajan alkuun Kilppari tuli vahvasti ja 2 minuutin pelin jälkeen Simo Mäkelä kavensi ja 2 minuuttia myöhemmin Sampo Hirvioja iski lyhyestä kulmasta tasoituksen. Ottelu oli hyvin Kilpparin hallussa ja joukkueella oli paikkoja lisämaaleihinkin. Lopulta kuitenkin joukkue sortui omassa päässä virheeseen, mistä vastustaja sai lyhyen kulman ja iski ottelun voittomaalin vain muutama sekunti ennen pelin loppua.

Ottelun ja turnauksen tilastot ja ohjelmat https://eurohockey.altiusrt.com/competitions/100