ABC romahti unkarilaisia vastaan
19.5.2018 22:10 Uutiset / Liiton etusivu

Unkarilaiset olivat ahkerasti maalinteossa ABC:n maalilla

Isäntäjoukkue ABC-Team jäi pahasti unkarilaisen Soroksari-Olcoten jalkoihin Eurocup -turnauksen alkulohkon päätösottelussa. Unkarilaiset pistivät maalijuhlat käyntiin heti ottelun aluksi ja takoivat lopulta numeroiksi 7-1. Joukkue vei näin alkulohkon ottelunsa vakuuttavasti maalierolla 22-1 ja kohtaa lohkovoittajana sunnuntaina B-lohkossa toiseksi sijoittuneen HC Kilpparin Turusta. Panoksena ottelussa turnauksen jaettu ykkössija ja nousu ensi vuoden III -divisioonaan. Ottelu alkaa klo 13.00.

ABC-Team - Soroksari-Olcote -ottelun tilastot https://eurohockey.altiusrt.com/matches/1894

Kaksi aiempaa otteluaan voittanut ABC-Team sijoittui alkulohkossaan kakkoseksi ja pelaa sunnuntaina A-lohkon voittanutta Slovenian Moravske Toplice HC:ta vastaan. Myös tämän ottelun voittaja ansaitsee turnauksen jaetun ykköstilan ja paikan pykälää ylemmässä divisioonassa ensi kaudella. Ottelu alkaa Velodromilla klo 15.15.