Juhannuksen jälkeisen viikon pelit
2.7.2018 22:06 Uutiset / Liiton etusivu

Narukerän Ville Raukko onnistui maalinteossa voitto-ottelussa Urjalaa vastaan

Juhannuksen jälkeisen viikon ohjelmassa oli naisten ja miesten SM-sarjaa, U21 SM-sarjaa sekä U13 Hokkiliigaa.

Naisten SM-sarjassa Porvoo HC haki täydet sarjapisteet ABC:ltä Velodromilla pelatussa ottelussa niukasti maalein 2-1. Anne-Maarit Anttonen ja Satu Kilpiä vastasivat Porvoon maaleista, ABC:sta maalinteossa onnistui Elena Ronkainen.

Miesten SM:ssä ABC-Team nappasi kotikentällään Velodromilla pisteen sarjakärki HC Kilpparilta 1-1 tasapelillä. Joonas Helenius maalasi ABC:lle, pistepörssin kärkipaikkaa pitävä Tommi Rantala Kilpparille.

U21 SM-sarja jatkui sunnuntaina Porin pesäpallostadionilla. Hämeenlinnalainen HT-85 vankisti sarjajohtoaan voittamalla molemmat ottelunsa, Narukerän sekä Urjalan. Narukerä puolestaan kukisti Urjalan.

Humppilassa puolestaan pelattiin U13 -sarjaa. Kotijoukkue HuVe Hockey oli terävin ja voitti sekä Narukerän että Urjalan. Tässäkin sarjassa Narukerä puolestaan voitti Urjalan.

Kaikki tilastot löytyy tutusti https://hockey.torneopal.fi/taso/vko.php?vko=26&vv...

Tulevana viikonloppuna edessä Hockey5 SM-pelit naisilla ja miehillä Myyrmäessä Vantaalla osana Olympiakomitean järjestämää SM-viikkotapahtumaa. Sen jälkeen kotimaan sarjoissa parin viikon kesätauko ja pelit jatkuvat heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.