SM-viikko huipentui ABC-Teamin (naiset) ja Kilpparin (miehet) mestaruuksiin
8.7.2018 21:08 Uutiset / Liiton etusivu

ABC:n naiset SM-viikolla Hockey5 SM kultamitaleille !

Hieno SM-viikko (www.sm-viikko.fi) Vantaalla huipentui sunnuntaina huippujännittäviin mitaliotteluihin.

Päivän aluksi ABC-Team voitti miesten pronssiottelussa rangaistuskuljetuskilpailun jälkeen HT-85:n Tony Meskin onnistuttua viimeisenä vetäjänä tekemällä maalilla. Varsinainen peliaika päättyi 2-2. ABC:stä maalinteossa onnistuivat Mark Verdegaal ja Tuomas Hämäläinen, HT:n maalarit olivat Santeri Määttänen ja Otto-Petteri Ventelä. ABC meni ottelussa ensin 2-0 johtoon, mutta hämeenlinnalaiset nousivat tasoihin kolmannen erän osumilla.

Naisten finaalissa kopioitiin miesten pronssiottelun kaava. Vantaa HC meni ensimmäisessä erässä 2-0-johtoon Sari Laamasen maaleilla, mutta ABC-Team nousi kolmannessa erässä tasoihin Minna Mäkelän kahdella osumalla. Rankkareissa peli ratkesi niin ikään viimeisellä yrittämällä kun ABC-Teamin Elena Ronkainen onnistui. ABC:lle siis Hockey5 SM -kultaa ja Vantaalle hopeat.

Miesten finaali alkoi edellisten pelien tapaan. Seinäjoki United meni nopeasti 2-0 johtoon Petri Jalosen ja Sammy Saarisen maaleilla. Kilppari kavensi kuitenkin vielä ensimmäisessä erässä Sampo Hirviojan toimesta. Toisessa erässä Kilppari siirtyi 3-2 johtoon Tommi Rantalan ja Sampo Hirviojan onnistuttua maalinteossa. Kolmannen erän alussa Sampo Hirvioja iski ottelun kolmannen maalinsa, mutta United tuli vielä mukaan taisteluun Petri Jalosen maalilla heti seuraavasta hyökkäyksestä. Lopussa molemmilla joukkueilla oli vielä useita hyviä maalipaikkoja, mutta kun lisämaaleja ei nähty, veivät turkulaiset Hockey5 SM-kultaa maalein 4-3.

Tilastot tutusti https://hockey.torneopal.fi/taso/vko.php?vko=27&vv...

Koko turnauksen ottelukuvat: rlonn.kuvat.fi

Onnittelut kaikille mestarille ja mitalisteille !

Kiitos SM-viikko ja YLE !