Turkki liian vahva Suomelle P18 -kisoissa
16.7.2018 23:07 Uutiset / Liiton etusivu

Turkkilaiset iskivät tehokkaasti maaleja Suomea vastaan.

Suomen alle 18- vuotiaat pojat jäivät maanantain iltaottelussa pahasti kisaisäntä Turkin jalkoihin EM-turnauksessa. Heti alusta alkaen turkkilaiset juoksivat suomalaisilta jalat alta iskien lopulta numeroiksi 17-0 (6-0).

"Vastustajat olivat niin paljon taitavampia ja nopeampia, että mursivat jatkuvasti juoksemalla ja nopealla syöttöpelillä meidän puolustuksen ja iskivät tehokkaasti maaleja päästyään avoimiin paikkoihin", manasi Suomen valmentaja Otto-Petteri Ventelä pelin jälkeen.

"Pallollisessa pelissä ei saatu myöskään oikein mitään aikaiseksi vastustajan niin suuren ylivoiman takia. Pojat kuitenkin yrittivät loppuun asti kaikkensa hyvällä ilmeellä, tunnustaen nyt vastassa yksinkertaisesti olleen liian taitavat pelaajat. Muistetaan myös, että olemme liikkeellä 1-2 vuotta "alaikäisellä" ryhmällä. Huomenna edessä välipäivä ja keskiviikkoaamuna vastassa Liettua, joka hävinnyt toistaiseksi molemmat ottelunsa ja jota vastaan laaditaan huomenna pelitaktiikka", Ventelä summasi.

Päivän kaikki ottelutulokset Konyassa:

Time Teams Title Scoreline Status Pitch
15:30 CRO - HUN Pool A 19 - 0 Official Pitch 1
17:45 UKR - LTU Pool A 5 - 2 Official Pitch 1
20:00 TUR - FIN Pool A 17 - 0 Official Pitch 1

Turnauksen ohjelma, tilastot ja reaaliaikainen otteluseuranta https://eurohockey.altiusrt.com/competitions/110#c...