Kroatia kaatoi Suomen P18-ottelussa
20.7.2018 22:11 Uutiset / Liiton etusivu

Suomalaisista Rasmus Karjalainen ja Atte Perkaus puolustustehtävissä Kroatiaa vastaan

Suomen P18- joukkueen taival Turkin EM-turnauksessa jatkui mollivoittoisena perjantaina. Kroatia oli Suomen hyvän alun jälkeen kuitenkin lopulta peräti 17-0 (7-0) parempi ottelussa.

"Peli-ilme oli numeroista huolimatta joukkueella tänään hyvä ja ensimmäinen neljännes (0-1) pärjättiin hyvin. Lopulta kuitenkin taito- ja fysiikkaerot tulivat esiin. Tänään onnistuttiin kuitenkin myös pallollisessa pelissä luomaan vastahyökkäyksistä tilanteita, mutta ei lopulta riittänyt paukut maalintekoon. Valitettavasti jo valmiiksi osittain puollkuntoiseen ryhmään tuli tänään lisää loukkaantumisia ja nyt alkaa olla pelaajat vähissä" kommentoi valmentaja Otto-Petteri Ventelä pelin jälkeen.

Huomenna lauantaina edessä vielä turnauksen päätösottelu turnauksessa kaikki ottelunsa voittanutta Ukrainaa vastaan. Tiedossa kova koitos siipirikkoiselle ryhmälle.

Turnauksen tulokset ja tilastot https://eurohockey.altiusrt.com/competitions/110