Siipirikkoinen P18 hävisi Ukrainalle
21.7.2018 22:42 Uutiset / Liiton etusivu

Suomen Atte Perkaus ja Joose Alhomäki P18 EM-turnauksessa Turkissa

Suomen P18 -maajoukkueen rankka viikko Turkissa EM-kisoissa päättyi lauantaina 0-20 tappioon turnauksen voittaneelle Ukrainalle. Suomi joutui lähtemään otteluun todella heikoista lähtökohdista kun neljä pelaajaa oli pois loukkaantumisten takia. Näin vaihtopenkille riitti vain yksi pelaaja ja kaksi pelaajaa olivat pienten vammojen myötä lisäksi vajaakuntoisia.

"Yritettiin taistella se mikä pystyttiin turnauksen selvästi parasta joukkuetta vastaan. Loukkaantumisten myötä jouduttiin vielä antamaan lisää tasoitusta, mutta kyllä vastustaja oli todella kova joukkue", tuumi Suomen valmentaja Otto-Petteri Ventelä.

"Ensimmäistä kertaa Suomi mukana näissä karkeloissa ja 1-2 vuotta alaikäisellä ryhmällä, josta puolet ovat ikänsä puolesta kelpoisia pelaamaan kahden vuoden päästä vastaavassa turnauksessa. Kovasti tuli oppia ja nähtiin, missä mennään kansainvälisellä tasolla tämän ikäisissä. Saatiin hyvät pohjat tulevalle harjoittelulle ja haettiin kuitenkin yksi hieno voitto kisoista, tiivisti turnauksen joukkueenjohtaja Markku Heino.

Suomen loppusijoitus turnauksessa oli viides ja turnauksen lopputaulukko muodostui seuraavaksi:(https://eurohockey.altiusrt.com/competitions/110#c...

Team Standing
Ukraine 1