Miehille oppia Venäjältä Pietarissa
4.8.2018 22:48 Uutiset / Liiton etusivu

Miesten maajoukkuerinki Pietarissa

Venäjä osoittautui juuri niin kovaksi vastustajaksi kuin etukäteen arvioitiin. World ranking 23 vastaan Suomen ranking 63 tuotti suomalaisille 15-0 tappion harjoitusottelussa Pietarissa.

"Tuli reilusti takkiin tänään, opeteltiin uutta pelisysteemiä, mutta ei oikein onnistuttu sen toteutuksessa. Ja onhan vastustaja todella kova, kuten etukäteen tiedettiin. Meillä myös leirillä mukana kapea rinki ja pois useita runkopelaajia. Positiivista tänään oli, että saatiin kuitenkin aikaiseksi neljä lyhyttä kulmaa ja muutamia maalipaikkoja pelitilanteista. Olisi se nolla voinut mennä rikkikin. Huomenna uskon parempaan tulokseenkin", summasi ottelun sairaslomaista päävalmentaja Jan Nylundia tuuraava valmentaja Anssi Ojala ottelun jälkeen Pietarista.