Miesten maajoukkueelta selvästi eilistä parempi esitys Venäjää vastaan Pietarissa
5.8.2018 19:42 Uutiset / Liiton etusivu

Ari Laiho (vas) ja Markku Rinne Suomi-paidassa Pietarissa harjoitusottelussa Venäjää vastaan

Suomen valmentaja Anssi Ojalan eiliset ajatukset osoittautuivat osuvan hyvin kohdalleen kun Suomi kohtasi tänään Pietarissa toistamiseen Venäjän harjoitusottelussa. Suomen peli sujui selvästi eilistä paremmin, vaikkakin lopputulos oli selkeä 9-2 (4-1,0-0,3-0,2-1) Venäjälle.

" Paketti pysyi paljon paremmin kasassa tänään kuin eilen. Peittopeli parani erä erältä. Pelitaktiikkaa noudatettiin paremmin ja asenne oli koko joukkueella hyvä. Vastustaja oli todella hyvä, joka osa-alueella meitä edellä, mutta tämän päivän kaltaisilla esityksillä uskon olevamme vahvoilla ensi kesän EM-kisoissa oman divisioonamme joukkueita vastaan", tuumi Ojala sunnuntaina ottelun jälkeen.

Ottelun jälkeen joukkueet harjoittelivat vielä rangaistuskuljetuskilpailua ja siitä voitto tulikin sitten Suomelle 3-2 !

Viikonlopun harjoitusleiri Pietarissa oli Suomelle hyvä startti projektille kohti ensi kesän Helsingin EM-turnausta.