Naisten ja miesten finaalit alkavat viikonloppuna
7.9.2018 20:18 Uutiset / Liiton etusivu

Sampo Hirvioja on Kilpparin avainpelaajia sunnuntaina alkavassa finaalisarjassa

Kesän 2018 finaalit käynnistyvät lauantaina klo 11 Velodromilla kun ABC-Team ja Porvoo HC iskevät yhteen naisten ensimmäisessä SM-finaalissa. Odotettavissa on tiukka ottelu. Joukkueet ovat kauden aikana voittaneet toisensa ja pelanneet tasan. Joukkueet olivat vastakkain myös viime vuoden finaalissa ja silloin ABC-Team oli ykkönen.

Miesten finaalit starttaavat sunnuntaina klo 14.30 Parkin kentällä Turussa. Viime kauden hopeajoukkue kohtaa viime kaudella SM-sarjassa neljänneksi sijoittuneen hämeenlinnalaisen HT-85:n. Joukkueet eivät aiemmin ole finaaleissa kohdanneet. Kilppareilla kyseessä on jo seitsemäs peräkkäinen finaalisarja ja plakkarissa on viisi mestaruutta. HT-85 on viimeksi pelannut kirkkaimmista mitaleista vuonna 2007, voittaen silloin toistaiseksi viimeisen mestaruutensa, joka oli seuralle kaikkiaan kymmenes.