Porvoo HC tänä viikonloppuna mukana naisten Eurocupissa Serbiassa
16.2.2019 9:17 Uutiset / Liiton etusivu

Porvoo HC naisten joukkue matkalla kisamatkalle Serbiaan naisten Eurocupiin.

Porvoo HC naisten joukkue ottelee tänä viikonloppuna Serbiassa EuroHockey Indoor Club Challenge II 2019 Women turnauksessa. Joukkueella pelit alkavat tänään lauantaina 16.2 ja jatkuvat huomenna sunnuntaina 17.2.

Turnauksen avajaisottelussa Porvoo HC:n naiset saavat vastaansa Ukimerioni Kutaisin Georgiasta kello 11:15 paikallista aikaa (12:15 Suomen aikaa).

Lauantaina Porvoo HC kohtaa kello 18:15 paikallista aikaa isäntäjoukkue HK Baskin. Sunnuntai-aamuna 08:30 vastaan asettuu puolestaan Copenhagen HC Tanskasta.

Sunnuntai-iltapäivänä turnaus jatkuu finaaleilla, kun turnauksen 3. ja 4. joukkue ottavat mittaa toisistaan 13:45 ennen kello 15:15 käytävää loppuottelua turnauksen kahden parhaan joukkueen välillä.

Turnauksen tulosseuranta löytyy tästä linkistä.

(Uutisen kuvat: Porvoo HC)