Naisten finaalijoukkueiden ennakkotunnelmat finaalin alla
5.3.2019 19:06 Uutiset / Liiton etusivu

ABC-Teamin Elena Ronkainen (vas) ja Porvoon Nea Väisänen iskevät lauantaina yhteen naisten SM-finaalissa. Kuva Rainer Lönnbäck

Säilyykö naisten indoor-valtikka Porvoossa vai tuoko ABC-Team kirkkaimmat mitalit mukanaan Helsinkiin ? Naisten SM-finaaliin ensi lauantaina Porvoossa lähdetään tasaisista lähtökohdista. Ensimmäinen finaali viime lauantaina päättyi 2-2 tasapeliin. Runkosarjassa hallitseva mestari Porvoo HC voitti kaksi kertaa maalein 2-1 ja kolmas ottelu päättyi 1-1 tasapeliin.

Joukkueiden ajatukset finaalin alla:

ABC-Team: Runkosarjaan lähdettäessä ABC-Teamin naisjoukkueen päämääränä oli päästä finaalipeleihin. Tämän tavoitteen joukkue saavuittikin hienosti uuden valmentajan Dan Wilkinsonin ohjauksessa. Koko runkosarjan ajan joukkue on parantanut otteitaan ja suorituksiaan turnaus turnaukselta. Runkosarjan pelit finaalivastustajaa vastaan ovat olleet tasaisia, joten finaalista joukkue odottaa kovaa ja tasaista kamppailua
SM-kullasta.

Porvoo HC: Viime kesällä syntynyt päätös osallistua indoor-hockeyn Eurocuppiin antoi pelaajille uutta intoa valmistautua kuluvaan indoor-kauteen. Marraskuussa alkaneissa harjoituksissa joukkueen tekeminen on ollut hyvällä tasolla. Hyvä puolustuspelaaminen hienon maalivahdin täydentämänä, ovat pitäneet vastustajat poissa maalipaikoilta. Hyökkäyspään parhaat maalipaikat ovat rakentuneet pörssikärki Noora Ruotsalaiselle. Runkosarjan voitosta huolimatta pelit ABC-Teamia vastaan olivat todella tasaisia. Ei olisi yllätys jos mestaruus ratkeaisi vasta shoot outeissa.

Naisten SM-finaali la 9.3.2019 klo 14.35 Kokonhalli, Jääkiekkotie 3, 16100 Porvoo. Vapaa pääsy !