Urjala vai Vantaa ? U16 finaali lauantaina
7.3.2019 22:48 Uutiset / Liiton etusivu

Vantaa HC ja Urjalan Urheilijat kohtaavat U16 finaalissa

Alle 16-vuotiaiden juniorien indoor-hockeyssa Urjalan Urheilijat puolustaa mestaruutta lauantaina Porvoossa liiton finaalipäivässä. Vastaansa Urjala saa Vantaa HC:n eli edessä on uusinta viime vuoden finaalista.

Viime vuonna finaaliin lähdettiin Vantaan voitettua runkosarjan, mutta finaalissa Urjala kuritti vantaalaisia 7-0 lukemin. Tällä kaudella lähtökohdat ovat toisin päin: Urjala voitti runkosarjan ja keskinäiset ottelut menivät voitoin 2-1 UrjU:lle. Tulevan fnaalin kysymys kuuluukin riittääkö vantaalaisten juoksuvoima ja pallollinen huolellisuus vahvoja ja tarkasti puolustavia urjalalaisia vastaan. Vahvasti puolustava UrjU lähtee terävästi vastahyökkäyksiin saadessaan katkaistua vastustajan hyökkäyksen ja viimeistelee tehokkaasti.

U16 SM-finaali Kokonhallilla Porvoossa la 9.3. klo 13.30. Vapaa pääsy !