Maalivahtikoulutusta kesäkauden avaustapahtumassa
25.3.2019 18:37 Uutiset / Liiton etusivu

Tule kehittämään maalivahtitaitojasi kanssamme!

Kesäkauden avaustapahtuman yhteydessä järjestetään kaikille avoin maalivahtikoulutus maalivahdeille ja maalivahdeiksi haluaville Velodromilla sunnuntaina 14.4.2019 kello 14:00-15:30.

Pääkouluttajana toimii Paavo Ondreka. Osallistujat jaetaan ryhmiin lähtötason mukaan.

Ilmoittautumiset sähköpostilla kehitys@hockeyliitto.com viimeistään ma 8.4.2019. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita nimi, ikä, seura sekä kuinka kauan olet pelannut maalivahtina.

IN ENGLISH:

During the summer season opening event at Velodrome on Sunday 14.4.2019 there will be an open Goalkeeping clinic aimed at current and prospective goalkeepers at 14:00-15:30.

Head coach for the event is Paavo Ondreka and the participants will be divided into groups based on their starting level.

Please sign up via email at kehitys@hockeyliitto.com at latest on Monday 8.4.2019. In the signup email, please state your name, age, club and how long you have been a goalkeeper.