Maahockeyn täyteinen junioriviikonloppu käynnistyi!
10.5.2019 9:44 Uutiset / Liiton etusivu

Perjantaina 10.5 ja lauantaina 11.5 pääkaupunkiseudulla tapahtuu juniorimaahockeyn merkeissä.

Oletteko valmiit? Tapahtuman täyteinen junioriviikonloppu on täällä!

Lasten ja Nuorten Olympialaiset valtaavat tänään ja huomenna Myyrmäki hallin. Me olemme paikalla aktiivisessa ilmaistapahtumassa, jossa lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan useita eri urheilulajeja. Tulethan tutustumaan maahockeyn saloihin ja pelaamaan kanssamme? Ovet ovat auki kaikille tänään perjantaina 10.5 14:00 – 20:00 ja huomenna lauantaina 11.5 09:00 – 18:00.

Facebook tapahtumaamme pääset tästä

Lauantaina tapahtuu myös Helsingin Velodromilla kauden ensimmäisen U16 SM-turnauksen merkeissä. Tervetuloa kannustamaan juniorijoukkueita heidän kesän ensimmäisessä koitoksessaan!
Ensimmäinen ottelu pyörähtää käyntiin kello 12:30.

Riemukasta hockey-viikonloppua!

Are you ready? Super active junior weekend is finally here!

The Children’s and Youth’s Olympics take over Myyrmäki Hall today and tomorrow. We will be at this wonderful free admission event, where kids and youth get to try multiple different sports. Will you come learn about field hockey and play with us? The doors are open for everyone today May 10th 14:00 – 20:00 and tomorrow May 11th 09:00 – 18:00.

Go to our Facebook event

On Saturday the first U16 SM-tournament of 2019 outdoor season will take place at Helsinki Velodrome. Come and cheer on the junior teams in their season opening matches!
First match will start at 12:30.

Have a wonderful hockey-weekend!

#finhf2019

(Kuvat / Pictures: Rainer Lönnbäck rlonn.kuvat.fi)