The Seven Mugs nostaa miesten EuroHockey Championship IV-turnauksen tunnelmaa lauantaina 10.8
17.5.2019 11:39 Uutiset / Liiton etusivu

The Seven Mugs esiintyy lauantaina 10.8 Velodromilla otteluiden jälkeen.

Rokki raikaa Velodromilla 10.8.2019

Helsingin Velodromilla 6.-11.8. pelattavan miesten EuroHockey Championship IV -turnauksen tunnelma nousee lauantaina 10.8. pelien jälkeen vielä entisestään, kun Velodromin viheriön ottaa haltuunsa The Seven Mugs.

Kulttistatusta nauttiva helsinkiläinen Seven Mugs on täysverinen rock n´roll -bändi joka tuo eilisen kovan luokan rokkimaailman hitit takaisin omalaatuisella, lihaisalla soundillaan. Repertuaariin kuuluu muun muassa Neil Young, Doors, Animals, Pink Floyd, Beatles, Rollarit, CCR.

Rokki jyrähtää käyntiin pelien jälkeen noin klo 17 alkaen. Tervetuloa joraamaan!

Mugseihin voi tutustua ennakkoon sevenmugs.simplesite.com ja facebook.com/SevenMugs

Rock'n'roll takes over the Helsinki Velodrome on Saturday 10.8.2019

The atmosphere at Men's EuroHockey Championship IV-tournament held at Velodrome on 6.8 - 11.8.2019 will rise even further up on Saturday 10.8 when The Seven Mugs takes over the field after the games.

The Seven Mugs is a full-blooded rock'n'roll band with hailing from Helsinki. They bring back yesterdays rock classics with their own and unique touch and sound. Be ready to hear for example songs from Neil Young, Doors, Animals, Pink Floyd, Beatles, the Rolling Stones and CCR.

Rock music will take over the field after Saturday's matches, approximately at 17:00.

You can get to know the Mugs in advance at:
sevenmugs.simplesite.com
facebook.com/SevenMugs

Come and rock with us! Welcome!