HC Kilppari ja Seinäjoki United ottelevat 6.6-9.9 Maltalla!
31.5.2019 12:33 Uutiset / Liiton etusivu

HC Kilppari ja Seinäjoki United matkaavat kesäkuussa Maltalle miesten EuroHockey Club Challenge IV-turnaukseen.

Miesten EuroHockey Club Challenge IV-turnaus pelataan tänä vuonna Maltalla 6.6 - 9.6.2019.

EurohockeyTV linkki livestreamiin löytyy täältä https://www.eurohockeytv.org/en-int/page/home-ehf

Suomesta turnaukseen lähtevät edustamaan HC Kilpparin ja Seinäjoki Unitedin miesten joukkueet.

Seinäjoki United pääsee tositoimiin heti turnauksen avausottelussa, jossa vastaan asettuu norjalainen Kringsja Sports Klubb. HC Kilppari aloittaa taipaleensa turnauksen toisessa ottelussa ottaen mittaa gibraltarilaisesta Eagles HC:sta.

Koko otteluohjelman, turnauksen live-tulosseurannan sekä statistiikat löydät täältä.

Tapahtumia voi seurata myös turnauksen virallisella Facebook-sivulla tai Facebook-tapahtumassa.

Suomen Hockeyliitto toivottaa onnea ja menestystä turnaukseen molemmille Suomea edustaville joukkueille!