#Seurasydän - seuratoiminnan yhteisöllisyyden puolesta
17.6.2019 7:33 Uutiset / Liiton etusivu

Seurasydän-kampanja liputtaa seuratoiminnan yhteisöllisyyttä

Nyt tarvitaan yhteisöllisyyttä enemmän kuin koskaan. Ja mikäpä olisi parempi yhteisöllisyyden esikuva kuin suomalainen urheiluseura? Suomalainen urheiluseuratoiminta kun on maailmanlaajuisesti täysin ainutlaatuinen. Seuroissa on yli 1,2 miljoonaa liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa.

Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat liputtaa yhdessä seuratoiminnan suurinta vahvuutta – yhteisöllisyyttä.

#Seurasydän
Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

Seurasydän kuvastaa siis rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. Sykkiikö sinulla Seurasydän?

Lisätietoa kampanjasta ja miten sinun seurasi voi olla mukana:

Olympiakomitean kampanjasivu
Kampanjavideo