Seuraparlamentti 11.8.
31.7.2019 10:56 Uutiset / Liiton etusivu

Seurat yhteen pohtimaan lajin strategiaa ja kehitystä

Liitto järjestää seuroille keskustelutilaisuuden sunnuntaina 11.8. klo 11-14 Velodromilla.

Tilaisuuteen toivotaan kolmea osallistujaa jokaisesta seurasta, kuitenkin vähintään yksi edustaja per seura.

Yleisenä otsikkona tilaisuudelle on "Maahockey Suomessa nyt ja tulevaisuudessa". Eli liiton strategian päivityksen pohjustusta. Seurat voivat myös esittää etukäteen toiveita käsiteltävistä yksittäisistä aiheista 4.8. mennessä osoitteeseen "suomen@hockeyliitto.com".

Osallistujat saavat ilmaisen sisäänpääsyn päivän EM-turnaukseen. Tilaisuuden jälkeen kello 15.00 pelataan Velodromilla miesten EM-turnauksen päätösottelu Suomi - Unkari ja toivomme kaikkien jäävän kannustamaan Suomea voittoon ottelussa !

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 4.8. mennessä osoitteeseen "suomen@hockeyliitto.com". Kahvitarjoilu !