Suomi tasapeliin Norjan kanssa
11.8.2019 4:35 Uutiset / Liiton etusivu

Simo Mäkelä (vas) ja Ari Laiho puolustustyössä Norja-pelissä.

Suomi ei onnistunut täysin EuroHockey -turnauksen kolmannessa ottelussaan lauantaina Velodromilla. Norja venyi 1-1 tasapeliin tasaisessa ottelussa.

Suomella oli ottelussa paljon hyviä hetkiä ja myös maalintekoon tarjoutui tilanteita, mutta tällä kertaa niiden hyödyntäminen ei ollut aiempien turnauspelien tasolla. Kokonaisuutena ottelussa nähtiin myös enemmän virheitä ja jäähyjä, molemmin puolin.

Ottelussa mentiin pitkään 0-0 tilanteessa kunnes Ari Laiho iski Suomen johtoon kolmannella neljänneksellä 38. minuutilla.

Norja kuitenkin tuli tasoihin lyhyestä kulmasta viimeisellä neljänneksellä 51. minuutilla.

'Joka turnaukseen näköjään osuu yksi heikompi peli, meillä se tuli tänään', kommentoi päävalmentaja Jan Nylund ottelun jälkeen. 'Sunnuntaina taistellaan Unkaria vastaan turnausvoitosta ja kaikki on pelissä'.

Norja-ottelun tulokset https://tms.fih.ch/matches/13270

Suomi on ennen viimeistä päivää turnauksen kärjessä tasapisteissä Unkarin kanssa. Päätösottelussa Suomi-Unkari klo 15 sunnuntaina ratkaistaan turnausvoitto ja nousu ylempään sarjaan.