Finaalipäivä Velodromilla 14.9.2019
2.9.2019 9:15 Uutiset / Liiton etusivu

Kilpailutoimikunnan terveiset

Kesäkausi lähestyy päätöstään kaksi viikonloppua jäljellä pelejä ja Finaalit miehissä naisissa ja U14 osalta pelataan Velodromilla, Helsingissä 14.9 12:00 alkaen. Tervetuloa kannustamaan joukkueita voittoihin.

Otteluohjelma

12:00 Naisten SM ABC-Team - Porvoo HC
13:45 U14 Vantaa HC - Warriors HC
15:00 Miesten SM HC Kilppari - ABC-Team

Mestareita saatiin jo heinäkuussa kun SM-viikon sarjat pelattiin ja U16 sarja päättyi myös.

Talvikauden Suomisport /lisenssikausi alkaa 1.10 ja tälle uudelle kaudelle saa lisenssejä tuosta päivästä alkaen, ja kesäkauden / kokokauden lisenssi myynti päättyy 30.9. Näin vältymme virheiltä joita myynnissä sattui muutama epähuomiossa.

Puheenjohtaja tuossa jo mainitsi että miesten EM kisat meni erinomaisesti kaikki järjestelyt onnistuivat ja sää suosi meitä koko viikon. Kiitos mukana olleille vapaaehtoisille, ilman teitä homma ei olisi onnistunut näin hienosti.

Kun saadaan kesäkausi taputeltua aloitetaan uuden kauden suunnittelu heti. Sinulle jos jäi jokin asia mieleen joka parannusta kaipaa laita minulle postia ja käsitellään ruusut ja risut yhdessä. Kaikille onnea finaaleihin!

Klaus Saijonkivi

Pääsihteeri