Ilmoittaudu mukaan kehityspäivään ja liiton syyskokoukseen
17.10.2019 16:05 Uutiset / Liiton etusivu

Lokakuun aikana hallitus viimeistelee toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2020, lisäksi kehityspäivässä tiedossa koulutusta seurojen toimihenkilöille.

Kehitystoiminnassa kausi käynnistyy koulutuspäivällä lauantaina 9.11. Jukolan koululla Hämeenlinnassa

Kehityspäivässä linjattiin myös tulevia kehitystoiminnan projekteja. Näitä vetää Andrew Scholfield ja niistä tiedotetaan vielä erikseen. Olli Vesakoski on mukana koordinoimassa seurojen kehitystyötä. Tulossa mm. mallia kouluyhteistyölle sekä ensi kesäksi ns Club Days -formaattia.

HUOM! Valmennus-koulutus kestää koko päivän. Sääntö- ym. osiot tarkoitettu joukkueenjohtajille, tuomareille seurajohtajille ja toimitsijoille.

Kehityspäivään ilmoittautumiset Suomisportin kautta tästä

Syyskokous

Lokakuun aikana hallitus viimeistelee toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2020. Nämä esitellään seuroille lauantaina 9.11. Jukolan koululla klo 17 alkavassa vuosikokouksessa.

Vuosikokoukseen ilmoittautumiset Suomisportin kautta tästä

Ilmoittautumisaika kumpaankin tapahtumaan päättyy ma 4.11.2019 klo 00:00.Ilmoittautumisen voi perua 7.11.2019 klo 00:00 asti.