Tue naisten maajoukkueen EM-turnausmatkaa Bratislavaan!
3.1.2020 8:55 Uutiset / Liiton etusivu

Kannatusmaksulla voit tukea naisten maajoukkueen EM-turnausmatkaa!

EuroHockey Indoor Championship III turnaus on Suomen naisten maajoukkueen ensimmäinen esiintyminen kansainvälisillä kentillä moneen vuoteen. Pienelle liitolle joukkueen valmentaminen ja vieminen turnaukseen ulkomaille vaatii kuitenkin huomattavia ponnistuksia. Siksi käännymmekin teidän, kannattajiemme, puoleen.

EuroHockey Indoor Championship III tournament is for the Finnish women's national team the first performance on international fields in many, many years. From a small association, coaching and sending the team to a major tournament abroad, requires significant efforts. That is why we turn to you, our supporters.

Tue turnausmatkaamme Bratislavaan ja naisten maahockeyta kannatusmaksulla! Support our tournament trip to Bratislava and women's hockey with a voluntary supporter's fee!

Kannatusmaksun tiedot / Supporters fee payment information:

Tilinumero IBAN / Payee's account IBAN: FI29 5720 9920 0253 18

BIC: OKOFIHH

Saaja / Payee's name : Suomen Hockeyliitto Ry

Viite / Reference: 20514

Suomen Hockeyliitto ja naisten maajoukkue kiittävät tuestasi!

Finnish Hockey Association and the women's national team thank you for your support!