Voar Hockey sponsoripaketti naisten maajoukkueen Elena Ronkaiselle
20.1.2020 7:18 Uutiset / Liiton etusivu

Naisten maajoukkueen Elena Ronkaiselle sponsoripaketti Voar Hockeylta!

Voar Hockey on tukenut naisten maajoukkueen Elena Ronkaista mailan, säärisuojat, hanskan sekä gripin sisältävällä sponsori paketilla.

Elena valikoitui sponsoripaketin saajaksi, sillä hän on osoittanut upeaa kasvua ja kehittymistä kentällä naisten SM-sarjassa, jonka pistepörssin kärkisijoilla hän on ollut mukana useampana vuotena, sekä osoittanut olevansa tärkeä voimavara naisten maajoukkueelle.

Kiitämme Voar Hockeyta sponsoroinnista sekä toivotamme Elenalle ja koko naisten maajoukkueelle onnea Bratislavan turnaukseen!

Voar Hockey has provided a sponsorship package including a stick, a glove, shinguards and a grip to women's national team player Elena Ronkainen!

Elena was awarded the sponsored package for her outstanding performance in the SM-league over the past few years and her personal development growth on the field as well as her commitment to the women's national team, to which she is a great asset to.

We thank Voar Hockey for the sponsorship and wish Elena and the entire women's national team good luck for the EuroHockey Indoor Championship III tournament!