Voar Hockey sponsoripaketti miehissä Lauri Kallioniemelle!
20.1.2020 7:39 Uutiset / Liiton etusivu

Miehissä Voar Hockey sponsoripaketilla on palkittu Lauri Kallioniemi!

Voar Hockey sponsoripakettilla on miehissä palkittu Lauri Kallioniemi!

Voar Hockey on tukenut mailan, hanskan, gripin ja säärisuojat sisältävällä sponsoripaketilla myös miehiä!

U18 maajoukkueen valmennus valitsi Voar Hockeyn tuen ja tunnustuksen saajaksi Lauri Kallioniemen parhaiten kehittyneenä pelaajana miesten SM-sarjassa.

Kiitämme Voar Hockeyta sponsoroinnista ja toivotamme Laurille onnea ja menestystä maajoukkueuralla!

Voar Hockey has supported men's as well and provided a sponsorship package including a stick, a glove, shinguards and a grip, which U18 national team coaches have awarded to Lauri Kallioniemi for recognition as the most developed player in the men's SM-league.

We thank Voar Hockey for the sponsorship and wish Lauri all the best in his career in the Finnish national team!