Otto-Petteri Ventelä Hockeyliiton uusi puheenjohtaja
3.10.2020 22:35 Uutiset / Liiton etusivu

Otto-Petteri Ventelä (vas) ottaa vastaan puheenjohtajan tehtävät Mika Rihtilältä (oik)

Hämeenlinnalainen Otto-Petteri Ventelä on Suomen Hockeyliiton uusi puheenjohtaja. Ventelä voitti tänään syyskokouksessa äänestyksessä vastaehdokkaansa Elisa Vaittisen. Henna Viitaniemi ja Kari Saari vetäytyivät ehdokkuudesta ennen äänestystä. Onnea Otto-Petteri valinnasta ja menestystä tehtävään !

Hallituksen jäsenistä kuusi oli erovuorossa ja ehdokkaita uusiksi jäseniksi oli peräti kymmenen. Tiukan äänestyksen jälkeen hallitukseen valittiin seuraavat jäsenet:

• Jouko Lautaoja, Humppila (UUSI)
  • Jari Lehto, Seinäjoki (UUSI)
  • Paula Lehtomäki, Helsinki (UUSI)
  • Seppo Katajisto, Turku (UUSI) (1 vuosi)
  • Henna Viitaniemi, Helsinki (UUSI)
  • Sanna Äyräväinen, Porvoo (1 vuosi)

Onnea valituille ! Olli Vesakosken ja Elisa Vaittisen hallitusjäsenyydet jatkuvat vielä kaksivuotiskauden toisen puolikkaan.

Hockeyliitto haluaa kiittää hallituksessa lopettaneita Mika Rihtilä (puheenjohtaja), Markku Heino. Aki Itävaara, Bikramjit Singh, Andrew Scholfield ja Kirsi Syrjälä !