Naisten SM-indoor jatkui toisella turnauksella
7.2.2021 20:11 Uutiset / Liiton etusivu

Porvoo HC blue nousi sarjan kärkeen.

Naisten SM-indoorkausi saatiin taas vauhtiin kolmen kuukauden tauon jälkeen. Naiset pääsivät mittelöimään paremmuudestaan Hämeenlinnassa.

Kovimmassa iskussa oli Porvoo HC:n blue-joukkue, joka tylytti vastustajiaan Vantaan HC:tä 4-0 ja Warriorsia 5-0 lukemin. Joukkueen maaleista vastasivat Vantaata vastaan Nea Väisänen, Laura Soiramo ja Anne-Maarit Anttonen. Warriorsissa vastaan maaleja porvoolaisista takoivat Nea Väisäsen ja Anne-Maarit Anttosen lisäksi Mia Kuosmanen ja Johanna Nykopp. Kahdella voitolla porvoolaiset nousivat sarjan kärkeen kahdeksalla pisteellä.

Päivän muissa peleissä Warriors nappasi voiton toiselta porvoolaisjoukkueelta, Porvoo HC rediltä. Taistelu oli tiukka ja ottelu päättyi maalein 2-1. Porvoo Red taas väänsi voiton vantaalaisista samoin lukemin.

Helsinkiläinen ABC-team ei osallistunut tähän turnaukseen, mutta joukkue komeilee ensimmäisestä turnauksesta saavutetulla voitolla ja tasapelillä tuloslistan kolmantena. Naisten SM-pelit 21.2. ja 27.2 kello 12:00 alkaen Jukolassa Hämeenlinnassa.

Täydelliset tulokset löytyvät Torneopalista

Tilastot naiset