Junnujen pelitapahtuma Hämeenlinnassa
7.3.2021 20:25 Uutiset / Liiton etusivu

Junnujen talven ainoaksi jäänyt pelitapahtuma oli Jukolassa sunnuntaina 7.3.

Junioreiden pelitapahtumassa pelattiin iloisin mielin sunnuntaina Hämeenlinnassa

Tapahtumaan oli ilmoittaunut kolme U13 joukkuetta ja kaksi U18 joukkuetta jotka pelasivat hyvät pelit joissa saatiin runsaasti maaleja.

Pikku juniorit aloittivat pelit Warriorsin kahdella joukkueella jossa ISV Warriors voitti pelin tiukasti lukemin 3-2.

U18 juniorit Vantaa-Warriors - Seinäjoki United pelasivat ensimmäisen pelin tasan 3-3, vauhtia ja taitoa löytyi pelaajilta vaikka indoorkausi onkin ollut heille ilman harjoituksia ja aikaisempia pelejä. Toisessa U18 kohtaamisessa Vantaa/Warriors sai selkävoiton ja takoi hurjaalla vauhdilla taululle 8-3 voittolukemat.

Warriorsin molemmat joukueet pelasivat vielä kummatkin Humppilan HuVe Hockeytä vastaan, Humppila pelasi yhden pelaajan vajaalla kentällä, mutta taistelivat hienosti ja tekivät maaleja vastustajan maalivahdin taakse. HuVe hävisi kuitenkin molemmat pelit kunnialla.

Tapahtuma oli onnistunut ja kaikki lähtivät iloisin mielin kotimatkalle.

Tarkemmat tilastot päivän tapahtumista löydät Torneopalista, U13 ja U18 .

Toimitsijoille, pelaajille, valmentajille ja huoltajille iso kiitos kun saatiin muutama peli pelattua.