Hockey5-sarjat käyntiin elokuussa
21.7.2021 9:09 Uutiset / Liiton etusivu

SM-hockey5 pelataan uudella mallilla

Tänä kesänä Hockey5-SM pelataan uudella tavalla, aikaisempaa pidemmän kaavan kautta. Naisissa ja miehissä mukaan on ilmoittautunut kuusi joukkuetta, jotka pelaavat alkusarjat etelä- ja länsilohkoissa. Naisten etelälohkossa pelaavat ABC-Team, Porvoo HC ja Vantaa HC ja länsilohkossa Narunkerä Porista, Seinäjoki United ja Warriors HC. Miesten etelälohkossa taas pelavaat ABC-Team, Vantaa HC ja Warriors HC ja länsilohkossa HC Kilpparit, HT-85 ja Seinäjoki United.

Miesten etelälohkon pelit alkavat 2.8. Helsingissä ja länsilohkon osalta 7.8. Hämeenlinnassa. Naisten alkulohkon turnaukset pelataan 5.9. Porvoossa ja 11.9. Porissa.

Miehet pelaavat puolivälierät, välierät ja finaalit 19.9. Helsingin Velodromilla. Naisten välierät neljän parhaan joukkueen osalta miesten pelien yhteydessä 19.9. ja finaalit 25.9.

Lisätietoa otteluaikatauluista Torneopalista.