Kausi puolivälissä
20.12.2021 11:16 Uutiset / Liiton etusivu

ABC-Team ja Warriors A neljällä voitolla sarjojen kärjessä.

Niin miesten kuin naisten SM-sarjat ovat puolivälissä ja jäljellä on vielä muutama turnaus ennen finaaleita.

Miehissä kärkipaikkaa pitää ABC-Team 12 pisteellä ennen HT-85:sta. Naisissa kärjessä on niin ikään neljällä voitolla Warriors A ennen Porvoo HC:tä.

Miesten seuraava turnaus pelataan heti uuden vuoden jälkeen 2.1.2022 Turussa. Naisten turnaus taa on tammikuun puolivälissä 15.1. Porvoossa. Vaikka kärki onkin vahva, kaikki on vielä mahdollista ja tulevat turnaukset osoittavat, mitkä joukkueet nähdään miesten finaaleissa 29.1. Vantaalla.

Myös nuorten sarjat ovat saatu käyntiin. U21-sarjan kärkipaikkaa pitää ensimmäisen turnauksen jälkeen Seinäjoki United ja U16-sarjan kärjessä kahdella voitolla on Warriors HC.

Tulokset löytyvät Torneopalista