Kevätkokous Mäkelänrinteen Uimahalli 24.4 16:00
24.3.2022 20:37 Uutiset / Liiton etusivu

Liiton kevätkokous 24.4.22 klo 16:00

Mahdollisuus osallistua myös etänä: saat osallistumislinkin viestissä kun ilmoittaudut tapahtumaan Suomisportissa.

Hei!

Järjestämme liiton kevätkokouksen 24.4.2022 klo. 16.00.

Syyskokouksessa päätimme seuraavan kokouksen pitopaikaksi Helsingin ja tarkempi pitopaikka on Mäkelänrinteen uimahallin neuvottelutila, eli Mäkelänkadun toisella puolella velodromista katsottuna.Toivomme, että jokaisesta liiton jäsen seurasta osallistutaan kokoukseen. Mahdollisuus osallistua etänä: saat osallistumislinkin viestissä kun ilmoittaudut tapahtumaan.

Osoite: Mäkelänkatu 49 Helsinki
Linkki Suomisporttiin: https://www.suomisport.fi/events/e124bf7d-e41c-4f4...

We will hold the spring meeting of the association on April 24, 2022 at 16.00. At the autumn meeting, we decided to hold the next meeting in Helsinki, and the more specific venue will be the conference room at Mäkelänrinne Swimming Center, ie across the Mäkelänkatu from the velodrome. We hope that every member of the association will attend the meeting.

Possibility to participate google meets:
you will receive a participation link in the message when you register for the event.