Ehdokkaat liiton hallitukseen
15.10.2018 9:12 Uutiset / Liiton etusivu

Seurat ovat tehneet esityksensä liton hallitukseen seuraavalle hallituskaudelle. Esitykset ovat seuraavassa:

Hallituksen puheenjohtajaksi: Kari Saari ja Mika Rihtilä

Hallitukseen jäseniksi: Sanna Äyräväinen, Kirsi Syrjälä, Markku Heino, Bikramjit Singh, Petri Mikkola, Kari Saari, Klaus Saijonkivi, Andrew Scholfield, ja Aki Itävaara.

Olemassa olevasta hallituksesta jatkavat toiselle kaksivuotiskaudelle Minna Mäkelä ja Olli Vesakoski, he eivät nyt olleet erovuorossa. Valinnat tehdään liiton syyskokouksessa Myyrmäessä 10.11.2018. Nyt on aika seuroissa miettiä ketä halutaan äänestää liiton hallitukseen seuraaviksi vuosiksi. Tervetuloa sekä kehityspäivään että liiton vuosikokoukseen.

Linkki liiton toimintasääntöihin, joista voi palauttaa mieliin hallituksen tehtävät sekä miten hallituksen jäsenten valinta tapahtuu: