EHF Youth Leadership Festival 2022 SIIRRETTY vuoteen 2023
26.2.2022 11:22 Uutiset / Liiton etusivu

Euroopan hockeyliitto / EHF tiedottaa!

Valitettavasti joudumme siirtämään vuoden 1.–5.7.2022 Amsterdamissa järjestettävää Youth Leadership Festivalia.
Seuraava EHF Youth Leadership järjestetään yhdessä DHB:n (Saksan hockeyliitto) kanssa vuoden 2023 EM-kisoissa Monchengladbachissa
Myöhemmin tänä vuonna 2022 aloitamme uuden hakuprosessin tapahtumaan ja pyydämme jokaista kansallista liittoa nimeämään yhden miehen ja yhden naisen ikähaarukassa 18-30. Eli uusi haku leirille loppuvuodesta.

Unfortunately, we must postpone the year’s Youth Leadership Festival that was set to be in Amsterdam between 1st–5th July 2022
The next EHF Youth Leadership will take place in conjunction with the DHB (German Hockey Federation) at the 2023 EuroHockey Championships in Monchengladbach.
Later this year we will start-over with the nominations and ask each national association to nominate one male and one female between 18-30.

terveisin Klaus