Tuomaritoiminta

Tuomaritoiminta

Suomen Hockeyliiton tavoitteena on kehittää suomalaista maahockeyn erotuomaritoimintaa sekä tarjota tukea ja koulutusta lajin erotuomareille. Erotuomareiden asettelusta peleihin ja toiminnan kehittämisestä vastaa erotuomarikoordinaattori.

Erotuomarikoordinaattori

Elisa Vaittinen

elisa.vaittinen@gmail.com

Kansainvälinen toiminta

Suomalaiset erotuomarit osallistuvat vuosittain Euroopan Hockeyliiton (EHF) seura- ja maajoukkueiden turnauksiin. Suomen Hockeyliitto esittää EHF:lle erotuomariehdokkaat kansainvälisiin erotuomari- ja toimitsijatehtäviin. EHF puolestaan nimeää erotuomarit kilpailuihinsa potentiaalisista erotuomariehdokkaista.

Euroopan Hockeyliitolla on useita eri tasoisia erotuomarikoulutuksia ja toimitsijakoulutuksia. Mikäli olet kiinnostunut kansainvälisestä koulutuksesta, niin ota yhteyttä Suomen Hockeyliittoon tai käy katsomassa Euroopan Hockeyliiton nettisivuilta erotuomareiden kouluttautumismahdollisuuksista:

Maahockeyn erotuomaritoiminnasta laajemmin:

Ota yhteyttä

Tuomarikoulutukseen osallistumalla voit edesauttaa oman maahockeyseurasi toimintaa. Koulutusta järjestetään kotimaassa vuosittain. Jos sinua kiinnostavat toimitsija- tai tuomarointitehtävät ole yhteydessä liiton puheenjohtajaan tai kilpailuvaliokuntaan:

puheenjohtaja@hockeyliitto.com

kilpailu@hockeyliitto.com

SM-erotuomarit / Finnish League Umpires: