Joukkue

Nuorten kisat alkaa maanantaina Sveitsissä,

Nyt tulessa EuroHockey U21 Championship II-B Men 2024 Lausanne, Switzerland 15 - 20 Jul 2024

Kisat pelattu Puola ja Ukraina saavutti kirkkaimmat mitalit

Kisat Puolassa on päättyneet mitalipelit pelattiin lauantaina jossa isäntä maa Puola voitti molemmat sarjat ja Ukraina oli molemmissa hopealla.

Walcz Hockey5 kisoja pelattu kolme päivää.

Suomen joukkueiden pelit pelattu, miesten viimeisessä pelissä tuli se avausvoitto Kypros kaatui 4-3 viimeisellä sekunnilla.
EHTV

Nyt se alkaa, EuroHockey 5s Championship Women / Men 2024 Walcz, 3 - 6 Jul 2024 Poland

Pelit siis alkaa keskiviikkona kahdella pelillä. Naiset 12:40 vastassa Wales ja 19:40 isäntämaa Puola. Miehet saa vastaansa keskiviikkona 10:40 Ruotsin

Maahockey ja aurinko

Aurinko ja 29 asteen lämpö sai nesteen virtaamaan niin pullosta suuhun kuin hikenä ulos

Maahockey alkaa tänään Velodromilla, Tervetuloa!

Tänään 29.6. Helsingissä alkaa miesten SM-sarja! The men*s championship series starts today in Helsinki!

Haluatko olla päättämässä liiton asioista?

Liiton hallitus ja valiokunnat on tärkeä paikka tulevaisuuden päätösten tekemiseen. Tule mukaan kilpailuvaliokuntaan!

Warriors HC juhli 10-vuotisjuhliaan viikonloppuna, tässä tunnelmia tapahtumasta

Celebrating a Decade of Hockey Excellence: Warriors Hockey Club 10th Anniversary Tournament at Velodrom

Hockey 11 - maahockey SM-sarjat julkaistu.

SM sarjat saatiin vihdoin julkaistua. Lämmintä kesää kaikille!

Hockey5 miesten mitalit jaettiin Velodromilla

Välierät ja loppuottelut pelattu

Porvoon sijoitus jaettu 7 sija Puolassa

Porvoo sijoitus jaettu seitsemäs Puolassa..

Hockey5 miesten finaalit livenä!

Meillä on ilo ilmoittaa, että miesten finaalit striimataan suorana osoitteessa www.sportwaylive.fi
Kuvat: Neil Wilson

Puolassa kolme päivää pelattu, EuroHockey Club Challengea

Brzeziny kolme päivää 12 peliä miltei takana ja yksi pelipäivä vielä edessä!

Seurajoukkueet Porvoo HC ja HT-85 saivat indoorkisat 2025

Haluamme kertoa teille suomalaisille hockeyn ystäville EuroHockey Indoor Club Challenge II 2025 -kilpailusta, Miehet ja Naiset.

Porvoo HC naiset lähtee hockey11 eurocup turnaukseen pian!

Porvoo HC voitti maahockeyn Suomen mestari 2023, ja lähtee Eurohockey Club Challenge II Woman 2024

Kesäkausi avattu kahdella turnauksella.

Kausi avattiin Turussa lauantaina ja Seinäjoella sunnuntaina kun 12 joukkuetta pelasivat kaikki 2 peliä kukin.