Indoorkausi 2022-2023 käyntiin viikonloppuna

Indoorkausi käynnistyy tulevana viikonloppuna miesten osalta Turussa lauantaina ja naisten osalta Helsingin Herttoniemessä sunnuntaina.

Otto-Petteri Ventelä jatkaa liiton puheenjohtajana

Syyskokous valitsi liiton hallitukseen uusia jäseniä.

Vuoden parhaat 2022

Hockeyliitto palkitsi niin vuoden parhaita kuin muita vuosien varrella ansioituneita 40-vuotisjuhlissaan Helsingissä.

Maahockeyn tuomarointikurssi

Ajankohta: maanantai 14.11.2022 klo 19:00 - 21:00Sijainti: verkossaTämä on johdatus tuomarointikurssiin..

Tule juhlimaan kauden päätöstä

Suomen Hockeyliitto juhlii tänä vuonna 40-vuotiasta taivaltaan..

Ehdotukset puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi 5.10. mennessä

Suomen Hockeyliiton syyskokous järjestetään 5.11.2022 Park Hotel Käpylässä, Helsingissä. Kokous alkaa klo 15.15..

Äänestä vuoden parhaita

Vuoden paras äänestys on nyt auki 16.10.2022 asti. Kuka saa sinun äänesi? Kaikilla vuonna 2022 lisenssin ostaneilla on mahdollisuus äänestää..

Hockey5 SM-kultaa ABClle ja Porvoo HClle

Hockey 5 SM-mitalit ratkottiin lauantaina 17.9. Velodromilla.

Hockey5 SM-turnaus 17.9.

Tänä vuonna kesän toisen lajimuodon, hockey5 SM-sarja pelataan yhden päivän turnauksena la 17.9. Velodromilla Helsingissä.

Porvoo HC:lle maahockeyn SM-kultaa naisissa

Porvoolaiset palasivat taas maahockeyn kultakantaan muutaman vuoden tauon jälkeen.

HC Kilppari maahockeyn SM-mestareiksi

Maahockeyn SM-kausi huipentui lauantaina 10.9. Velodromilla Helsingissä käydyissä SM-finaaleissa.

Maahockeyn SM-mitalit ratkeavat ensi lauantaina

Maahockeykausi saadaan päätökseen lauantaina 10.9., jolloin niin miesten kuin naisten SM-mitalit ratkaistaan Velodromilla.

Ikis turnaus Peruttu !!!! 27.8.22 12-17, Pulleri Hämeenlinna

Ikis Peruttu! Ei tarvitse lähteä höntsäilemään ei löytynyt tarpeeksi innokkaita!Ikämiesturnaus la 27.8..

Sveitsille kultaa jännittävässä EM-loppuottelussa

Nuorten EM-kilpailujen finaaliparina pelasi tasapisteissä alkusarjan viimeistelleet Sveitsi ja Ukraina..

Sveitsi päihitti Liettuan 3-1

Suomi ja Liettua taistelevat pronssimitalistaNuorten EM-kilpailujen kolmantena päivänä vastakain asettuivat Sveitsi ja Liettua..

Ukraina ja Sveitsi tasapeliin Nuorten EM-areenalla

Suomi jäi Liettuan jalkoihin.