Ensimmäinen pelipäivä paketissa HT-85 osalta!

Pistepörssi Rikkeet ja kortit Ottelutulokset

HT-85 eka peli, Epitoc Unkarista voitti 9-3 lukemin. Nyt on alkujännitys poissa ja seuraavaan peliin iltapäivälle maaleja lisää. Lehmus Aaron teki kaikki 3 Hämeenlinnan maalia.

Jälkimmäinen peli oli tiukka loppuun asti. Ht-85 oli takamatkalla12 minuuutin kohdalla kahdella maalilla mutta tuli tasoihin neljä minuuttia myöhemmin ja meni ohi kolmannen jakson 23 minuutin kohdalla. Sitten peli tuli tasoihin viimeisellä minuutilla Tuomas Mäkisen maalilla. Mutta viimeinen minuutti on sen 60 sekunttia ja Cardiff teki vielä yhden viimeisillä sekunneilla ja HT:n saaliina oli vain yksi piste. Maalit Lehmus 2, Määttänen 1 ja Mäkinen 1.

Pistelasku kisoissa menee voitto 5 pist, tasapeli 2 pist ja 1-2 maalin tappio siitä saa lohtu 1 pisteen. Lehmus Aaron johtaa maalipörssiä viidellä osumalla tällä hetkellä kun muutama peli on vielä pelaamatta.

HUomenna lauantaina pelit jatkuu lohkopeli ja iltapäivällä sijoituspeli lohko sijoitusten perusteella. Sunnuntaina on viimeinen sijoituspeli.