Puolassa kolme päivää pelattu, EuroHockey Club Challengea

EuroHockey Club Challenge II Women 2024 Brzeziny, Poland

Perjantaina pelit alkoi ja nyt sunnuntaina on takana kolme pelattua peliä.

Porvoon ensimmäinen peli oli pieninumeroisin tappio HC Luxembourg voitti suomalaiset Porvoon 4-1.

HC Luxembourg avasi aggressiivisesti tehden ensimmäisellä neljänneksellä kaksi maalia Heather Yanusasin lyhyen kulman ja Aine Healyn pelitilannemaalin kautta. He lisäsivät johtoaan Diane Krügerin toisella lyhyen kulman osumalla. Porvoo HC onnistui kaventamaan Elli Rihtilän lyhyen kulman maalista, mutta Healy sinetöi voiton ottelun (48min) toisella maalillaan lähellä loppua. Porvoolle LILL-SMEDS Thelma-Julialle tuli heti tuon 4-1 osuman jälkeen keltainen kortti.

Lauantaina toinen peli Porvoo HC - KS Hokej Start Brzeziny Puolasta, porvoolaisten ainut merkintä oli Ritva Helena Frejborgin vihreäkortti 25 minuutilla. Kaksi ekaa jaksoa vieraat vei tehden kolme maalia. Neljäsjakso oli Puolalaisten neljä maalia. Ottelun saldo 6 lyhytkulma maalia ja 3 pelitilanne osumaa. Lopulta 0-9 lukema.

Sunnuntai Porvoo HC - Grupo Desportivo do Viso Portugalista ja rankka vesisade viivästytti Porvoon pelin alkua hieman mutta se ei vastaustajaa haitannut vaan maaleja tehtailtiin kolmannella ja neljennellä jaksoilla yhteensä kuusi. Ottelussa kuusi pelitilanne maalia yksi pilkku ja pari lyhyttäkulmaa joista maalit tehtiin lopputulos 0-9. Laura sai pahasti pallon jalkaan ja hänet kiidätettiin sairaalaan saamaan hoitoa.

Tekstin olen tehnyt vain tilastoista ja muutamasta saamastani kuvasta. Olisi ollut mukava saada reporttaasia heiltä mutta ei ole näkynyt.

Maanantaina on sijoitusottelu A lohkon kolmosta Croatiaa vastaan HK Zrinjevac (CRO) toivomme terveyttä ja taistelutahtoa huomiselle.