ABC-Team kiri kiinni sarjakärkeä SM-sarjassa
27.2.2021 21:02 Uutiset / Liiton etusivu

SM-sarjan neljäs turnaus pelattiin Hämeenlinnassa.

Naisten indoor-hockeyn neljäs SM-turnaus pelattiin lauantaina Hämeenlinnassa. Nyt kun kaksi kierrosta on pelattuna, yhtä peliä lukuunottamatta, taistelu sarjan mitalisijoista on tiukka.

Sarjan kärkipaikkaa pitää edelleen Porvoo HC blues, mutta ABC-Team on vain pisteen perässä kärkijoukkuetta. ABC-Teamilla on myös yksi peli vielä palaamatta Vantaa HC:ta vastaan.

Kärkijoukkueet pääsivät kohtaamaan toisensa lauantaina ja lopputuloksena oli tiukan taistelun jälkeen tasapeli. Molemmat joukkueet, niin Porvoo HC blue kuin ABC-Team ovat selvinneet sarjan läpi ilman tappioita.

Pronssipaikassa kiinni on tällä hetkellä Warriors HC kolmen pisteen erollla Porvoo HC:n red-joukkueeseen. Viidentenä sarjassa jatkaa Vantaa HC.

Täydelliset tulokset löytyvät Torneopalista