Kilpailuvaliokunnan tiedote 7.4.2021

Jakelu: Seuran yhteyshenkilöt

Kesän sarjoista

Sarjamaksut

Suomen Hockeyliiton hallitus on kokouksessaan 31.3.2021 päättänyt, että sarjamaksut tullaan perimään kahdessa osassa. Liitto on aikasemmin linjannut, että sarjojen tulee kattaa kulut eikä liiton tule tehd niillä voittoa. Ensimmäinen maksu on ns. Aloitusmaksu, joka peritään kauden alussa ja seuraava maksu peritäänkauden päätyttyä, kun todelliset menot on tiedossa. Sarjamaksu ei tule kuitenkaan kokonaisuudessaan ylittämään aiemmin sarjamäärityksissä ilmoitettu sarjamaksua.

Minihockey sarja

Minihockey sarjaan on ilmoittaunut neljä miesten, kaksi naisten ja kaksi MIX joukkuetta. Koska naisten ja mix sarjoihin on ilmoitettu vain kaksi joukkuetta/sarja, tullaan näiden joukkueiden kanssa neuvottelemaan sarjojen yhdistämisestä, jotta saadaan pelit pelattua järkevästi.

Minohockeyn pelit tullaan pelaamaan joukkueiden harjoitusvuoroilla tai joukkueiden järjestäminä tapahtumapäivinä. Sarjoihin osallistuvien joukkueiden tulee ilmoittaa harjoitusvuorot, jolloin pelejä on mahdollista pelata tai tapahtumapäivä kilpailuvaliokunnan sähköpostiin viimeistään 13.4.2021.

U16 ja U13 sarjojen ilmoittautumisaikaa on pidennetty

Koska joukkueilla on ollut haasteellista ilmoittaa vielä varmasti U16 ja U13 sarjojen joukkueita, niin näiden sarjojen ilmoittautumisaikaa on pidennetty. Ilmoittautuminen näihin sarjoihin päättyy 4.6.2021. Liitto järjestää mahdollisesti toukokuussa junioritapahtumia, joissa on tarkoitus pelata. Liitto tiedottaa näistä lisää myöhemmin.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä kesän sarjoihin tai kilpailutoimintaan liittyen voit olla yhteydessä kilpailu@hockeyliitto.com