Tule järjestämään nuorten EM-kilpailuja
21.7.2021 9:14 Uutiset / Liiton etusivu

Volunteer needed

Suomi järjestää kesällä 2022 maahockeyn nuorten miesten (alle 21) EM-kilpailut Helsingissä 24.-30.7.2022. Suomessa pelataan nuorten tason III-ottelut.

Otteluihin tarvitaan paljon vapaaehtoisia ja innokkaita talkoolaisia. Kaipaamme sinua, oli osaamisesi sponsorihankinnassa, viestinnässä, lajissa tai isojen tapahtumien järjestämisessä, tai haluat vain tehdä asioita lajin eteen. Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi heti ja kerro, minkälaisissa tehtävissä haluaisit olla apuna: info@hockeyliitto.com. / Klaus Saijonkivi

----

Come as a volunteer to EuroHockey Junior Championship 2022. Competitions are next year July 24th to 30th in Helsinki. All kind of know-how is needed. Sent e-mail info@hockeyliitto.com.and tell what kind volunteer work you would like to do.