Kilpailuvaliokunnan tiedote 7.10.2021 - Indoorin ilmoittautuminen

Suomen Hockeyliitto - Kilpailuvaliokunta

Tiedote 7.10.2021

Jakelu: Seuran yhteyshenkilöt

Ilmoittautuminen indoor -kauden sarjoihin on alkanut

Ilmoittautuminen talven sarjoihin tapahtuu Torneopalin kautta. Ilmoittautuminen päättyy 17.10.2021. Sarjamääritykset on laatinut kilpailuvaliokunta ja niihin on tehty muutoksia Seuraparlamentista saadun palautteen pohjalta.

Muuten sarjat ovat pysyneet samana, mutta 1.divari toteutetaan tänä vuonna uudella tavalla. Kilpailuvaliokunta toivoo, että Torneopalin kautta saataisiin ainakin kolmen joukkueen ilmoittautuminen, jolloin sarja saadaan toteutumaan. Divari pelataan kolmena yksittäisenä turnauksena, joihin on myös yksittäisten joukkueiden tai pelaajien mahdollisuus ilmoittautua. Näillä turnauksilla pyritään tarjoamaan mahdollisimman matalalla kynnyksellä mahdollisuus tulla pelaamaan ja viettämään mukavaa päivää hockeyn parissa.

Divarin kaikkiin kolmeen turnauksen osallistuvan joukkueen, joka järjestää kotiturnauksen on myös mahdollista saada Hockeyliitolta seuratukea turnaukseen järjestämiseen.

Seuraparlamentissakin nousi esille sosiaalisten elementtien mukaan ottaminen turnauksiin ja pelien lomaan. Joukkueilla on kotiturnausta järjestäessä mahdollisuus järjestää muuta oheistoimintaa siihen rinnalle tai vaikka yhteinen ruokailu pelien jälkeen.

Kilpailuvaliokunnalle on valittu uusi puheenjohtaja

Hallitus sai uusia jäseniä viime viikonloppuna pidetyssä liiton kokouksessa, ja hallitus on järjestätymiskokouksessaan valinnut Kilpailuvaliokunnalle uuden puheenjohtajan, Lennon Whiten. Kilpailuvaliokunnassa jatkaa Klaus Saijonkivi, Jouni Lounaskorpi, Jari Lehto ja jonkin aikaa vielä Sanna Äyräväinen. Kilpailuvaliokunta ei ole vielä nimennyt uusia sarjapäälliköitä, joten jos tiedät jonkun joka olisi kiinnostunut tehtävästä, niin ole rohkeasti yhteydessä. Sarjapäälliköille kuuluviin tehtäviin voit tutustua liiton sivuilla. https://www.hockeyliitto.com/seura/21876/kilpailutoiminta

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia Torneopal-ilmoittautumisen kanssa, voit olla yhteydessä Klaus Saijonkiveen info@hockeyliitto.com

Jos sinulla on kysyttävää pelattavista sarjoista tai sarjamäärityksistä, voit olla yhteydessä kilpailuvaliokuntaan kilpailu@hockeyliitto.com