Tule valmentajakoulutukseen
12.4.2022 15:37 Uutiset / Liiton etusivu

Come to Level 1 Coaching

Level 1 Coaching: Part One, Juniors

The season begins with the regular Spring meeting on 24.4. at the Velodrome in Helsinki. In addition to the meeting, there is Part 1 of a level one coaching course taking place from 11:00-15:00. It will focus on junior coaching and will be led by Andrew Scholfield.

Date & Time: 24.04.2022, 11:00-15:00
Venue: Helsinki, Velodrome
Superviser: Andrew Scholfield
Language: English (with Finnish translation)
Cost: 0 €

This is Part One of a new Level 1 Coaching certificate for Finnish Hockey. The first part focuses on basic skills coaching and how to manage and develop junior hockey players.

Part Two will be held later in the year. Certificates will be awarded upon completion of both Part One and Part Two, in addition to a short 20-30 minute assessment.

All are welcome to attend, the course is free. Registration through Suomisport is here.

More information: Andrew Schofield, andrewscholfield@gmail.com

Tason 1 valmentajakoulutus: Osa yksi, juniorit

Kesäkausi alkaa sääntömääräisellä kevätkokouksella su 24.4. Velodromin vieressä Mäkelänrinteen uimahallin neuvottelutilassa 16:00 . Kokouksen lisäksi samana päivänä on tarjolla tason 1 valmentajakoulutuksen osa 1 klo 11.00-15.00. Kurssilla keskittytään juniorivalmennukseen. Kurssin vetää Andrew Scholfield.

Päivämäärä ja aika: 24.04.2022, 11-15
Paikka: Helsinki Velodrome
Ohjaaja: Andrew Scholfield
Kieli: englanti (käännökset suomeksi)
Hinta: 0 €

Tule mukaan oppimaan lisää valmennuksesta! Huhtikuun lopussa pidetään ensimmäinen osa Suomen Hockeyliiton uudesta tason 1 -valmentajakouluksesta. Ensimmäisessä osassa keskittytään perustaitojen valmennukseen sekä junioreiden johtamiseen ja kehittämiseen.

Toinen osa pidetään myöhemmin tänä vuonna. Todistus valmennuskoulutuksesta myönnetään, kun osat 1 ja 2 on suoritettu ja valmennukseen kuuluva lyhyt 20-30 minuutin arviointi on tehty.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan maksuttomalle kurssille. Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportin kautta täältä.

Lisätietoja Andrew Schofield, andrewscholfield@gmail.com