Puolan hockey5 pelit alkoivat kolme päivää sitten 5 peliä takana!
7.7.2022 14:22 Uutiset / Liiton etusivu

maammelaulu soi suomenpäässsä!

Ottelut pelataan 2x15 min puoliaikatauko on 4min.

Hollannin joukkueen kanssa yhteiskuvassa

Itävalta oli keskiviikkona tyly vastus Suomen miehille Hockey5-EM-kisojen avausottelussa - lopputulos tyly 16-2 Itävallalle. Suomi sai otteluun unelma-alun Tommi Rantalan viimeisteltyä 1-0-maalin jo ottelun ensimmäisellä minuutilla! Koko ensimmäinen erä oli varsin tasaista vääntöä, mutta kääntyi lopulta Itävallalle lukemin 5-2.

Toisessa erässä Itävalta laittoi uutta vaihdetta silmään ja meni menojaan.

Torstaina Suomella edessä kaksi ottelua, joista ensimmäisessä vastustaja Hollanti vei Suomen miehiä 20-1. Jälkimmäisessä kohtaamisessa klo 18.30 vastaan asettui aina yhtä tulisieluinen ja pallotaitava Turkki joka päivän ekassa pelissä hävisi Itävallalle 5-11. Illalla Turkki oli parempi luvuin 7-4 (2-1) Suomen maaleista vastasi Niko Kauppinen, Ari Laiho 2 ja Henry Brophy.

Tänään perjantaina Suomi kohtasi Sveitsin joka tyrmäsi Suomen 9-0. Illan ottelussa oli rakas naapurimme Ruotsi vastassa ja ensimmäiset kolme pistettä tuli joukkueelle voitto 6-4. Maaleista vastasi Rantala, Laiho 4, Brophy Henri. Lauantaina on sijoituspelit ja neljän päivän turnaus ohi. Suomi pelaa lauantaina 11:2 ottelu 41, 5th poolA -5th poolB.

Miehille suuri tsemppi viimeiseen peliin!

Live-streamit löytyvät jälleen osoitteesta eurohockeytv.org

Tehtiinkö tässä Guinnesin ennätys tällä tasolla, aika näyttää.

#hockey5 #maahockey #hockey #nationalteam #maajoukkue #eurohockey #eurohockey5s

Tarina jatkuu lauantaina T klaus