Maahockeyn SM-mitalit ratkeavat ensi lauantaina

Maahockeykausi saadaan päätökseen lauantaina 10.9., jolloin niin miesten kuin naisten SM-mitalit ratkaistaan Velodromilla. Mitalit laitetaan tällä kertaa uusiksi sillä kultataistelussa nähdään jälleen uusia joukkueita.

Naisissa sarjan kärjessä on tasainen pari, Seinäjoki United ja Porvoo HC. Seinäjokelaiset ovat nostaneet tasoaan ja saaneet riveihinsä paljon uutta nuorta väkeä ja runkosarjan voittanut joukkue nähdäänkin ensimmäistä kertaa mukana finaalipeleissä. Seinäjokelaiset saavat vastaansa viime vuoden hopeamitalistin Porvoo HC:n kokeneen naisjoukkueen.

Molemmat joukkueet selvisivät finaalipeleihin kahdeksalla voitolla, kahdella tasapelillä ja kahdella tappiolla. Joukkueiden keskinäiset pelit päätyivät kaksi kertaa Seinäjoen voittoon ja kerran porvoolaisten eduksi, joten luvassa on varmasti tasainen kamppailu.

Pronssiottelussa nähdään viime vuoden mestari, helsinkiläinen ABC-team, joka saa vastaansa niin ikään helsinkiläisen Warriors HC:n Lightning-joukkueen.

Miehissä kulta Hämeenlinnaan tai Turkuun

Miehissä alkusarjan voiton vei viime vuonna sarja jumboksi jäänyt HT-85. Vastaansa hämeenlinnalaiset saavat viime vuoden hopeamitalistin HC Kilpparit Turusta. Lauantaina nähdäänkin palaavatko turkulaiset jälleen kultakantaan vai onko lajin kestomenestyjän tyytyminen jälleen hopeaan. Viime vuonna maahockeyn SM-voiton vei yllättäen Vantaa HC, mutta muuten lajin kultamitali on vuodesta 2013 lähtien kulkeutunut Turkuun.

Pronssipelissä nähdään naisten tapaan helsinkiläisjoukkueet Warriors HC ja ABC-Team.

Maahockeyn SM-finaalit, 10.9. Velodromi, Helsinki

klo 11.00 Miesten SM-pronssiottelu, Warriors HC - ABC-Team

klo 12.45 Naisten SM-pronssiottelu, ABC-Team- Warriors HC Lightning

klo 14.30 Miesten SM-finaali, HT-85 - HC Kilppari

klo 16.15 Naisten SM-finaali, Seinäjoki United - Porvoo HC

Tulospalvelu ja tilastot: https://hockey.torneopal.fi/