Indoor-sarjat saatu vauhtiin!

Tilastot löytyvät aina täältä https://indoorhockey.torneopal.fi/

Hämeenlinna Gibson ja Saijonkivi aloittivat päivän.

Miesten sarja alkoi reissulla Turkuun 19.11. Hienosti päivä eteni viiden pelin voimalla iltaan. Kotijoukkue oli aloituksessa heikoilla eikä saalistanut kuin 2 pistettä kahdella tasapelillä. Vierailijat veivät enemmän pisteitä kotiinsa. Toisessa turnauksessa 3.12. Hämeenlinnassa taisteltiin uudemman kerran, Vantaa oli nyt vajaamiehisenä liikkeellä ilman vaihtopelaajia ja se näkyi tuloksissa kun heidän verkkoon taottiin 14 maalia.

Hienosti alkoi sarja myös naisten osalta Herttoniemessä 20.11. Vastuujoukkue ABC-Team hoiti homman hienosti ahkerien toimitsijoiden avustuksella.

Vantaan Myyrmäki oli sitten Divari Mix -sarjan näyttämönä. Sarjan tavoitteena on pelata kevyesti harrastaen lajia. Mukana on aloittelevia pelaajia, nuoria ja hieman ikääntyneempiä pelaajia. Sarja on iloista pelailua tai sen pitää olla juuri näin.

Juniorit aloitti Herttoniemessä kautensa 11.12., samaan aikaan kuin naiset pelasivat toista turnaustaan Vantaalla. Sarjojen päällekkäisyys on tietysti harmillista, sillä meidän resurssit on pienet ja tekijöitä on vaikea löytää molempiin paikkoihin, kun moni pelaa ja samaan aikaan pitäisi olla valmentamassa junioreita. Saadut hallivuorot on vain käytettävä mahdollisimman hyvin ja näin siinä käy.