EuroHockey Indoor Club Challenge I 2023 Men_ABC-Team on the road

Eka päivä takana tuloksena kaksi tappiota maaliero -7 / tilillä 1 piste.

Tänään meidän aikaa 14 alkoi ABC-Teamin ensimmäinen koitos Lousadassa.

Kisojen ensimmäinen peli oli Scotlannin Wild Catsin näytös, WILDCATS- FHC Slavia 1921 10 - 0. Pitkän päivän ( kahdeksan ottelua) toisessa pelissä vastakkain oli Slovenia ja Unkarin joukkueet lohkosta A hekin.

Täältä löydän kaiken statistiikan jota meille annetaan Turnaus täällä klikkaa

Statistiikasta mikä näkyy voidaan todeta että kaikki vastustajan maalit syntyi pelitilanteista Raca (SVK)- ABC-Team 5-0. Erikoistilanne maaleja ei tehty kuten lyhyestä kulmasta tai rangaistusvippauksista.

Team Manager Minna kertoi: Alku oli tasaista, vastustaja rankaisi meidän omista virheistä. Meillä oli 5 lyhyttä kulmaa ja vastustajalla 4, mutta niistä ei tullut yhtään maalia. Paavo Ondreka torjui yhden rangaistus vippauksen ja pelasi hyvin. Pari hyvää maalintekopaikkaa meillä, mut ei saatu verkkoa heilumaan.

Tätä kirjoittaessa viiden peli oli myös pelattu ja Isäntä Lousada voitti BALTICCHAMPS Liettuasta 7-1

Helsinkiläisten toisessa pelissä Baltic Champs (LTU)- ABC-Team (FIN) tulos 4-2, LIettualaiset johtivat kahden jakson jälkeen jo 3-0. Toisella puoliajalle Assam Hesham Sai maalattua kahdesti Liettuan maaliin mutta kiri ei riittänyt vaan Liettuan ALEKNAVIČIUS Laimonas maalasi 35 minuutin kohdalla 4-2 voitto maalin. ABC-Team saalisti tällä kahden maalin tappiolla itselleen yhden (1) pisteen ja voittaja sai 5 pistettä.

Lauantaina ABC-Team kohtaa 13:30 Isännät Lousadan ja sijoitus ottelussa illalla joko A lohko 3 tai A lohkon 4 sijoitetun.